Etätyöskentely

Tämänhetkinen maailmantilanne on siirtänyt ihmiset avokonttoreista työskentelemään omien kotityöpöytien ääreen. Pyrkimällä siihen, etteivät julkiset liikennevälineet ole täpötäynnä konttoreille matkaavia, tai sairaalat pursuile toimistolla tartunnan saaneita, olemme saaneet tautitilanteen ainakin osittain kuriin.

Kotoa työskentely on kuitenkin osoittautunut haastavaksi: moni kokee, että tilaa ei ole tarpeeksi, keskittyminen on vaikeaa, tuolit ovat huonot tai aloitekyky on laskenut. Saattaa myös olla, että etätyöskentelyn mahdollistava teknologia tuntuu temppuilevan jatkuvasti ja sen käyttöön tarvitsisi enemmän tukea ja neuvontaa.

Välineet kotitoimistoon iPhonetalolta

Työskentely on huomattavasti helpompaa, kun käytössä on siihen sopivat välineet. Monilta puuttuu esimerkiksi langaton, kannettavaan tietokoneeseen liitettävä hiiri, jonka käyttö voisi nopeuttaa työskentelyä huomattavasti. Valtavan moni myös työskentelee hämärässä, rasittaen silmiään ja pahimmillaan huonontaen näköään. Monet elektroniikkaa myyvät tahot, kuten iPhonetalo tarjoaa nyt laajan valikoiman erilaisia kotitoimistolla hyödyllisiä tuotteita, esimerkiksi hiiriä ja hiirimattoja, lukuvaloja, ranne- ja niskatukia sekä jatkojohtoja, johtojärjestäjiä ja paljon muuta. Klikkaa tästä ja löydä juuri sinun kotitoimistolla tarvittavat välineet!

Boostia aloitekykyyn

Vaikka moni saakin motivaatiota uudenkarheista välineistä ja tiedosta siitä, että päivän päätteeksi niskaa tai silmiä ei särje, aloitekyky lähtee silti aina itsestä. Omaa sisäistä motivaatiotaan voi lisätä rakentamalla itselleen sopivan ympäristön, joka korostaa eroa työn ja vapaan välillä. Tämä on erityisen tärkeää aikana, jolloin kotoa ei tarvitse edes poistua päästäkseen töihin. iPhonetalolta voit löytää esimerkiksi älykellon, joka pitää huolen aikaisin heräämisestä ja siitä, että otat tarpeeksi askelia päivän aikana.